Relikviák a dobozban – 1. box

The Big Cactus, The Worm és Machete - na kitaláljátok, hogy kiktől érkeztek hozzánk autogramok?

Elindul új cikksorozatunk, amelyben hétről hétre szeretnénk megosztani veletek, hogy éppen milyen újdonságok érkeztek hozzánk a raktárba. Ezeket a termékeket természetesen a webshopunkra is feltöltjük, ahol meg tudjátok majd vásárolni. Vagy ha éppen egy más által előrendelt relikvia nyerte el a tetszéseteket, akkor az elérhetőségeink bármelyikén fel tudjátok venni velünk a kapcsolatot, és nektek is nagyon szívesen beszerezzük az adott ereklyét.

 

Ezen a héten egy Shaquille O’Neal által dedikált kosármezt, egy Dennis Rodman által aláírt filmplakátot és egy Danny Trejo kézjegyét viselő fotót húzhattunk elő a csomagból. 

A Shaq mez

Az elsőként bemutatott relikviánk tehát egy Shaq mez, ami egy custom kosármez (tehát márkajelzés nélküli), amiket kifejezetten aláírás miatt készítették. Ezt a típust azért kedvelik kifejezetten a gyűjtők, mert teljesen egyedi kiadású darabok is megszerezhetők egy-egy játékostól. 

 

Ebben az esetben például Shaq statisztikái is szerepelnek a mezen, amely rendkívül látványossá teszi ezt az ereklyét. Ilyen típusú kosármezt egyébként sikerült már beszereznünk Dennis Rodman, Magic Johnson és Walt Frazier kézjegyével is. 

 

Ha szeretnéd bővíteni a gyűjteményedet egy Shaquille O’Neal kosármezzel, nálunk előrendelheted.

A Rodman poszter

A második relikviánk egy Dennis Rodman által aláírt plakát, aminek az az érdekessége, hogy Rodman, mint a film egyik főszereplője dedikálta a képet. Rodman több filmben is szerepelt, habár színészi karrierje messze nem volt olyan magasra ívelő, mint kosárlabdázó pályafutása. Ez a kép a Double Team, azaz a Nyerő páros című film plakátját ábrázolja. 

 

Ha Rodman ereklyéket gyűjtesz, vagy meghoztuk a kedved hozzá, hogy elkezd gyűjteni, akkor katt ide a megrendeléshez.

A Trejo fotó

A harmadik relikviánk, a Danny Trejo autogramjával ellátott fotó, éppen ugyanazt a jelenetet ábrázolja, amely Trejo életrajzi könyvének borítóján is látható. A könyvet elolvasava végig követhetjük Trejo életútját a rendkívül nehéz, drogokkal és erőszakkal szegélyezett, fiatalkorától kezdve egészen a Hollywoodi karrierjéig. Az övé egy igazi csodaszámba menő élettörténet. 

 

Trejo ma már az egyik legtöbbet foglalkoztatott karakterszínész, több mint 400 hollywoodi produkcióban játszott. Quentin Tarantino és Robert Rodríguez kifejezetten szeretnek vele együtt dolgozni. Érdekesség, hogy Rodríguez és Trejo másodunokatestvérek, de erre csak a Desperado című film forgatásán derült fény. 

 

Visszatérve a színész sötét múltjára, 10 évig raboskodott börtönben, fiatalkorát pedig teljesen átszőtte a drog-, és alkoholfüggőség. Mindezeket maga után hagyva a 79 éves színész éppen idén dicsekedett el vele, hogy már 55 éve teljesen tiszta és józan. Ehhez csak gratulálni tudunk neki, és úgy gondoljuk, egyértelműen példaértékű az ő életútja. 


Ha te is szereted Danny Trejo filmjeit, és szívesen kitennél a falra egy fotót az ő autogramjával, akkor kattints ide, és rendeld meg tőlünk.

Reméljük, hogy érdekesnek találtátok az eheti relikviákat a dobozban, amelyek most már raktárunk polcaira kerültek várva új gazdájukra. Ezután rendszeresen próbáljuk megosztani veletek, hogy milyen újdonságokat, különlegességeket sikerült beszereznünk sportolóktól, filmsztároktól, híres emberektől, hátha lesz köztük olyan, amire már nagyon régóta vágytok.

“Relikviák a dobozban”

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!