Relikviák a dobozban IX-X – Kincsek, amelyek mesélni tudnak

A gyűjtés következő szintje – Ne maradj le a 'Relikviák a dobozban' legújabb epizódjáról!

Üdvözlünk minden kedves kalandort és történetgyűjtőt!  Ismét itt az idő, hogy együtt barangoljunk a BigKingRelics.hu varázslatos világában, ahol minden egyes doboz új izgalmakat és felfedezni való kincseket rejt. A “Relikviák a dobozban” legújabb fejezetében olyan különlegességeket mutatunk be, amelyek nem csupán a gyűjtők szívét dobogtatják meg, hanem történetekkel és emlékekkel is gazdagítanak minket. Készüljetek, mert különleges útitársakat hoztunk el nektek!

Ezeket a termékeket természetesen a webshopunkra is feltöltöttük, azonnal le tudjátok vadászni bármelyiket.

Ikonikus Relikviák és a Hozzájuk Kapcsolódó Legendák

A SLAM Magazin

GRADELT 2020 Slam Magazine #228 Zion Williamson borító (CGC 9.4): Ebben a kiadványban Zion Williamson, a kosárlabda egyik legígéretesebb fiatal tehetsége tündököl. Williamson már az első NBA szezonjában lenyűgöző teljesítményt nyújtott, amivel beírta magát a sportág történetébe. Az ő dinamizmusa, atletikus képességei és pályán mutatott innovatív játéka újra és újra bizonyítja, hogy méltó a figyelemre. Ez a magazin nem csupán egy ritka darab a gyűjtők számára, de Zion karrierjének egy fontos állomása, amely inspirálja a jövő sportolóit.

Az aláírt NASCAR kártya

2017 Select #47 Ricky Stenhouse Jr. aláírt NASCAR kártya: Stenhouse Jr., az autóversenyek világának egyik fényes csillaga, kétszeres NASCAR Xfinity Series bajnok. Az aláírása egy olyan emléket hordoz, amely a gyorsaság, az ügyesség és a versenyszellem világába kalauzol. Egy olyan sportolóról van szó, aki mindig is tudta, hogyan szárnyaljon a pályán, még a legnehezebb körülmények között is. Ez az aláírt kártya nem csak egy darab papír; hanem egy darabja annak a pályafutásnak, amely számos NASCAR rajongót inspirált már világszerte.

Az Omir Santos fotó

Omir Santos 8×10 aláírt fotó (New York Mets): Santos, bár rövid ideig volt a Mets csapatának tagja, maradandót alkotott. A New York Mets egykori fogója, aki rövid, de emlékezetes időszakot töltött el a csapattal. 2009-ben Santos döntő futásokat hozott a csapatnak, beleértve egy meccs nyerő grand slamet is. Egy olyan játékos, aki a baseball történetének egyik legizgalmasabb pillanatában volt jelen, és aki képességeivel, lelkesedésével hagyott nyomot a szurkolók szívében. Ez a kép nem csak egy aláírás; egy pillanat megörökítése, amely a baseball szeretetét ünnepli.

A Huberdeau fotó

Jonathan Huberdeau Signed Flames 11×14 Photo (JSA): Huberdeau, a jégkorong világának egyik kiemelkedő tehetsége, aki már fiatalon bebizonyította, hogy kivételes.  Jonathan Huberdeau jelenleg a Calgary Flames csillaga, de karrierjét a Florida Panthers-nél kezdte, ahol azonnal rekordokat döntögetett. Az első szezonjában nyerte el a Calder Trophy-t, mint az év legjobb újonca. Ezen a képen nem csak egy aláírás látható, hanem egy ígéret, egy csillag fényes jövője.

Nézzétek meg a bontást (IX)

A "Mesevilág" Figurái

A Rick & Morty Dioráma

Diamond Select Toys Rick and Morty Gallery PVC szobor: Rick és Morty, az interdimenzionális kalandorok, akik a tudományos-fantasztikus világ legőrültebb szegleteibe kalauzolnak el minket. Ez a figura tökéletesen ábrázolja az őrült tudós és aggodalmaskodó unokájának dinamikáját, reflektálva a sorozat kreativitását és humorát. A részletesség, amellyel ez a szobor Rick őrült kalandját megörökítette, lenyűgöző.

A Funko Pop! figurák

A Funko Pop! figurák nem csupán játékok; megmintázzák azokat a hősöket, gonosztevőket és karaktereket, akik a képernyőn keresztül belopták magukat a szívünkbe. Az általuk képviselt filmek és sorozatok egy egész generáció élményét, kultúráját és emlékeit ölelik fel.

NFL San Francisco 49ers Joe Montana 9 cm #84 Funko Pop! figura: Joe Montana, az amerikai futball legendája, aki négy Super Bowl győzelemmel a San Francisco 49ers egyik legnagyobb hősévé vált. Ez a figura nem csak Montana páratlan karrierjének állít emléket, hanem azoknak a pillanatoknak is, amikor ő vezette csapatát a győzelem felé.

The Boys Homelander 9 cm #978 Funko Pop! figura: A “The Boys” sorozatból ismert Homelander, a képmutató és erőszakos “szuperhős”, akinek karaktere újraértelmezi a hős fogalmát. Ez a figura a sorozat sötét hangulatát és kritikus üzenetét hordozza, amely a hatalom és erkölcs kérdéseit feszegeti.

Damon Slayer Nezuko Kamado Funko Pop! figura: Nezuko, a “Demon Slayer” című anime egyik legkedveltebb karaktere, aki erős akaratával és szeretetével küzd meg a sorsával. Ez a figura Nezuko bátorságát és a sorozat mély emberi érzéseit jeleníti meg.

Mindegyik Pop figura egy-egy ikonikus karaktert örökít meg, legyen szó a “The Mandalorian” rejtélyes vadászairól, a Jóbarátok sorozat szereplőinek vicces hétköznapjairól, vagy a “Barbie” világának varázslatáról. Ezek a figurák átadják azt az izgalmat, kalandot és inspirációt, amit ezek a karakterek képviselnek.

A Krrsantan figura

Hasbro Star Wars The Black Series Black Krrsantan 15 cm akció figura: A “Star Wars” univerzumból érkező, félelmetes Black Krrsantan figura nem csak a karakter erejét és vadállati természetét, hanem a galaxis sokszínűségét és történeti gazdagságát is megtestesíti. A hírhedt wookie zsoldos, Black Krrsantan, aki a galaxis sötét zugait járja, most a ti polcotokon is helyet kaphat. A Star Wars univerzum egyik legfélelmetesebb karaktere, aki még Darth Vaderrel is szembeszállt, most egy lenyűgözően részletes figurává változott, hogy ti is részesei lehessetek az ő sztorijának.

Ahogy elmerülünk ezekben a történetekben és kincsekben, emlékeztet bennünket arra, hogy minden tárgy, minden figura egy új világ kapuja. A “Relikviák a dobozban” nem csak egy cikksorozat; ez egy utazás, együtt, ahol minden egyes darab mögött egy történet lakozik, várva, hogy felfedezzük. Mindegyik relikvia és figura egy darabja annak a nagy puzzle-nek, amit kultúrának hívunk. Ezek a kincsek összekötnek minket a múlttal, a jelennel és megálmodják a jövőt. Köszönjük, hogy velünk tartottatok ezen az izgalmas utazáson, és várunk benneteket a következő kalandra a BigKingRelics.hu-n, ahol az új kincsek már csak rátok várnak!

Nézzétek meg a bontást (X)

Reméljük, hogy érdekesnek találtátok az eheti relikviákat a dobozban, amelyek most már raktárunk polcaira kerültek várva új gazdájukra. Ezután rendszeresen próbáljuk megosztani veletek, hogy milyen újdonságokat, különlegességeket sikerült beszereznünk sportolóktól, filmsztároktól, híres emberektől, hátha lesz köztük olyan, amire már nagyon régóta vágytok.

“Relikviák a dobozban”

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!