Gyűjtői expók és börzék | Kártya & Relikvia

Látogass el minél több gyűjtői találkozóra és nézd meg a kiállítókat, hozd el gyűjteményedet és beszélgess el velük egy kicsit

ISMERTETŐ

Örömmel tudatom Veletek, hogy egyre több találkozó kerül megszervezésre a gyűjtői körön belül, így akár minden hónapban el tudtok látogatni valamelyikre. 

A börzék, kiállítások, expók, találkozók listája folyamatosan frissül és egyre többen kerülnek fel a naptárra. 

Mentsétek el a könyvjelzők/kedvencek közé ezt az aloldalt és heti rendszerességgel nézzetek rá, hogy került-e fel valami új esemény. 

🤩 A legtöbb találkozón velünk is találkozhattok, mint BigKingRelics & BigBoomBreak. A raktárkészleten lévő kínálat egy részét elvisszük a helyszínekre és igyekszünk a szervezők által kínált asztalokat szépen megtölteni.

A naptár folyamatosan fejlődik, így a dizájn 1-1 látogatás között változhat. 

💻 Ha valamilyen eseményt nem találsz vagy szeretnél felkerülni a naptárra a sajátoddal, akkor jelezd bátran az oldal alján található űrlapon keresztül vagy Facebookon keress meg m.me/BigKingRelicsHU

📆Aktuális események📆

📆Korábbi események📆

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!