Peanuts Boo! Snoopy 12 cm #10 Youtooz figura

ūüõí V√°rhat√≥ megjelen√©s/restock:
2023. november
Limited Edition
Méret: 12 cm

√Ār

13 900 Ft

További információk

Relikvia típusa

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám FIG10137 Kategóriák , , , , Címkék , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tan√ļs√≠tv√°ny (COA)

Minden al√°√≠rt relikvia egyedi azonos√≠t√≥val van ell√°tva, √≠gy a hiteles√≠t√©si tan√ļs√≠tv√°nynak (COA) ellenŇĎrz√©se nagyon egyszerŇĪ. Az erekly√©k 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics c√©gek √°ltal vannak bevizsg√°lva. Amint k√©zbe vetted a megszerzett relikvi√°t, online m√°ris lecsekkolhatod a hiteless√©get a certifik√°ci√≥ azonos√≠t√≥ja seg√≠ts√©g√©vel. A tan√ļs√≠tv√°nyok nagy r√©sz√©t itt ellenŇĎr√≠zheted: Kattints ide a tan√ļs√≠tv√°nyok ellenŇĎrz√©s√©hez!

ElŇĎrendel√©s

A term√©k √°ra minden keletkezŇĎ k√∂lts√©get tartalmaz, ami a relikvia vad√°szat sor√°n felmer√ľl, t√∂bbek k√∂z√∂tt a k√ľlf√∂ldi sz√°ll√≠t√°s d√≠j√°t, a v√°mkezel√©ssel kapcsolatos d√≠jakat (v√°m, v√°m√ľgyint√©z√©s), a keletkezŇĎ √ĀFA-t.

Minden elŇĎrendel√©sn√©l r√©szletfizet√©si lehetŇĎs√©get is biztos√≠tunk, √≠gy seg√≠tve azt, hogy k√∂nnyebben megszerezd √°lmaid relikvi√°j√°t. Ebben az esetben mind√∂ssze a felt√ľntetett √°r 70%-√°t sz√ľks√©ges kifizetned a megrendel√©skor, majd a fennmarad√≥ √∂sszeget elegendŇĎ a csomag √°tv√©telekor rendezned. Minden elŇĎrendelt relikvia MINIMUM 4-8 h√©ten bel√ľl ker√ľl kisz√°ll√≠t√°sra a megadott c√≠mre. Amennyiben a besz√°ll√≠t√≥n√°l esetlegesen jelenleg nincs k√©szleten, a kisz√°ll√≠t√°s ideje n√©h√°ny h√©ttel megnŇĎhet.

K√©rj√ľk, mielŇĎtt megrendeled a term√©ket, t√°j√©koz√≥dj az elŇĎrendel√©s tov√°bbi r√©szleteirŇĎl az √ĀSZF-ben!

részletes információk

Kiadó: Youtooz

Méret: 12 cm

Megjelenés: 29 Oct 2021

Sorsz√°m: #10

UPC: 810085551218

V√°rhat√≥ megjelen√©s/Restock: 2023. november (ut√°na lesz kik√ľldve a figura)

Rólunk írtátok

V√°laszoln√°l nek√ľnk egy egyszerŇĪ k√©rd√©sre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!