Joe Montana 16×20 aláírt fotó (49ers)

Méret: 16×20 inch (~40.64×50.8 cm)
COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Ár

145 500 Ft

További információk

Relikvia típusa

, ,

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám AU1620X0046 Kategóriák , , Címkék , , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Méret: 16×20 inch (~40.64×50.8 cm)

Fotó: Random fotó kerül beszerzésre a galériában található képek közül

Joe Montana, akit gyakran “Joe Cool” és “the Comeback Kid” beceneveken is emlegetnek, az amerikai futball történetének egyik legnagyobb irányítójaként ismert. 16 szezont játszott a Nemzeti Futball Ligában (NFL), főként a San Francisco 49ers csapatában.

Montana karrierje a Notre Dame Egyetemen kezdődött, ahol nemzeti bajnokságot nyert, majd 1979-ben csatlakozott a San Francisco 49ershez. Itt 14 szezont töltött, négy Super Bowl győzelmet aratva, és ő lett az első játékos, aki háromszor nyerte el a Super Bowl Legértékesebb Játékosa (MVP) díjat.

Montana a késői győzelmek mestereként vált ismertté, 31 negyedik negyedbeli visszatérő győzelmet vezényelve. A Super Bowl XXIII-on például egy 92 yardos meghajtással vezette csapatát a győzelemhez az utolsó másodpercekben. Az NFL történetében ő tartja a legtöbb passzkísérlet nélküli interception rekordját a Super Bowlban (122 passz négy játékban), és a legmagasabb pályafutás passer értékelést (127.8).

Montana négy Super Bowl bajnoki címet nyert, háromszor lett a Super Bowl MVP-je, kétszer az NFL Legértékesebb Játékosa, és nyolcszor került be a Pro Bowl csapatba. Az NFL 1980-as évtized All-Decade csapatának, az NFL 75. évfordulós Minden Idők Csapatának és az NFL 100. évfordulós Minden Idők Csapatának is tagja lett. 2000-ben beiktatták a Pro Football Hírességek Csarnokába.

Bár Montana nem szerepelt sok filmben vagy sorozatban, a “Joe Montana: Cool Under Pressure” című sorozatban saját karrierjét meséli el az elejétől kezdve, beleértve a Notre Dame-nál szerzett nemzeti bajnoki címét és a négy Super Bowl győzelmét.

Montana háromszor nősült, jelenlegi felesége Jennifer Wallace, akivel 1985 óta élnek házasságban. Négy gyermekük van: Alexandra, Elizabeth, Nathaniel és Nicholas. A futball-legenda visszavonulása után alacsony profilú életet él, szereti a borokat és a gasztronómiát, és több éven át birtokolt egy birtokot Észak-Kalifornia borvidékén.

Joe Montana nem csupán a pályán elért sikereivel vált legendává, hanem a sporton kívüli életével is példaképévé vált sokak számára. Nevét örökre bevéste az amerikai futball történetébe, mint aki mindig higgadt maradt a legnagyobb nyomás alatt is, és aki a lehetetlent is képes volt megvalósítani a győzelem érdekében.

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!