Holly Marie Combs 8×10 aláírt fotó

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)
COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Ár

70 900 Ft

További információk

Relikvia típusa

, ,

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám AU810X0092 Kategóriák , , , , Címkék , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)

Aláírás típusa: Kék/Fekete filctoll (Blue/Black script)

Legfőbb szerep: Piper Halliwell (Bűbájos boszorkák)

Fotó: Random fotó kerül beszerzésre a galériában található képek közül

Bűbájos boszorkák, ahonnan a siker indult

A Bűbájos boszorkák (eredeti cím: Charmed) egy népszerű amerikai televíziós sorozat, amely a fantasy és a dráma műfaját ötvözi. A Constance M. Burge által alkotott sorozatot 1998 és 2006 között sugározták, és azóta kultikus státuszt ért el.

A történet középpontjában a Halliwell nővérek állnak: Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) és Phoebe (Alyssa Milano). Ők a Bűbájosok, minden idők legerősebb jó boszorkányai, akik az egyesített “Hármas erejüket” használják a gonosz lények, például démonok és warlockok elleni harcban. Minden nővér egyedi mágikus képességekkel rendelkezik, amelyek fejlődnek, miközben próbálnak normális életet élni a modern San Franciscóban.

Prue, a legidősebb nővér, telekinetikus képességekkel rendelkezik. Piper, a középső nővér, meg tudja állítani az időt, és később robbanásokat is képes előidézni. Phoebe, a legfiatalabb, jövőbelátó képességekkel bír. A harmadik évad végén Prue halála után a rég elveszett féltestvérük, Paige (Rose McGowan) csatlakozik hozzájuk, aki telekinetikus és orbing képességekkel bővíti a csapatot.

A sorozatban szereplő színésznők, mint Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano és Rose McGowan, jelentős hírnévre tettek szert a sorozat sikerén keresztül. Mindannyian különleges karaktereket hoztak létre, akik mély nyomot hagytak a rajongók szívében.

A Bűbájos boszorkák nem csupán egy televíziós sorozat volt; egy generáció számára jelentett inspirációt és erőt. A Halliwell nővérek története ma is élénken él a nézők emlékezetében, és továbbra is új rajongókat szerez a világ minden tájáról. A sorozat öröksége a mai napig tart, és a boszorkányos témájú sorozatok között kiemelkedő helyet foglal el.

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!