David Boreanaz 8×10 aláírt fotó (Buffy, a vámpírok réme)

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)
COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Ár

67 500 Ft

További információk

Relikvia típusa

, ,

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám AU810X0097 Kategóriák , , , , Címkék , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)

Aláírás típusa: Fekete filctoll (Black script)

Fotó: Random fotó kerül beszerzésre a galériában található képek közül

David Boreanaz, az amerikai színészet egyik meghatározó alakja, aki leginkább a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) és annak spin-offja, az Angel – A vámpír (Angel), valamint a Dr. Csont (Bones) című sorozatokban nyújtott emlékezetes alakításairól ismert.

Boreanaz 1969-ben született New York államban, és a ’90-es években kezdte színészi pályafutását. Első jelentősebb szerepét a Rém rendes család (Married… with Children) című sorozatban kapta, majd a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) című sorozatban tűnt fel Angel szerepében, ami megpecsételte hollywoodi karrierjét.

Boreanaz színészi karrierje során számos különböző karaktert megformált. Az Angel – A vámpír (Angel) című sorozatban a címszereplőt alakította, majd a Dr. Csont (Bones) című sorozatban Seeley Booth FBI-ügynököt. Jelenleg a SEAL Team című sorozatban látható Jason Hayes karakterében.

Boreanaz több díjat is nyert, köztük a Saturn Awardot a Legjobb Televíziós Színész kategóriában az Angel – A vámpír (Angel) című sorozatért, és többször jelölték a People’s Choice Awardra, a Teen Choice Awardra, valamint a TV Guide Awardra.

Boreanaz szerepelt a Valentine, a The Hard Easy, a These Girls, és a The Crow: Wicked Prayer című filmekben, valamint a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer), az Angel – A vámpír (Angel), a Dr. Csont (Bones), és a SEAL Team című sorozatokban.

Boreanaz 2001-ben vette feleségül Jaime Bergman modellt, és két gyermekük született. Jelenleg Los Angelesben élnek.

David Boreanaz több évtizedes pályafutása során mély nyomot hagyott a televíziós és filmiparban. Karakterei és alakításai generációk emlékezetébe égtek, és továbbra is aktív és elismert tagja a szórakoztatóiparnak.

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!