David Attenborough 8×10 aláírt fotó

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)
COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Ár

42 500 Ft

További információk

Relikvia típusa

, ,

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám AU810X0095 Kategóriák , , , , Címkék , , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)

Aláírás típusa: Fekete filctoll (Black script)

Fotó: Random fotó kerül beszerzésre a galériában található képek közül

Sir David Frederick Attenborough, a természettudomány ikonikus alakja, aki a természettudományi dokumentumfilmek úttörője és a BBC Natural History Unit számos projektjének írója, előadója és narrátora.

Attenborough 1954-ben vált ismertté a Zoo Quest című sorozattal, és azóta számos díjnyertes sorozatot készített, amelyek a Föld állat- és növényvilágát mutatják be. A természettudományi filmek új generációjának megteremtőjeként ismert, melyekkel a természet csodáit hozta el a nézők otthonaiba.

Attenborough munkássága során számos emlékezetes sorozatot készített, többek között a Life sorozatot, a Planet Earth-öt, a The Blue Planet-et és annak folytatását. Munkái révén a természettudományi dokumentumfilmek új szintre emelkedtek, és a közönség széles rétegeihez jutottak el.

Attenborough pályafutása során számos díjat kapott, köztük három Emmy-díjat a Kiemelkedő Narrációért, valamint BAFTA-díjakat fekete-fehér, színes, nagyfelbontású, 3D-s és 4K-s felvételekért. Ezenkívül számos tiszteletbeli fokozatot és díjat is gyűjtött össze élete során.

Sir David Attenborough filmográfiája magában foglalja az Állatkerti Küldetést (Zoo Quest), a Madarak Életét (The Life of Birds), az Emlősök Életét (The Life of Mammals), és a legújabbat, a Zöld Bolygót (The Green Planet). Ezek a művek mérföldkövei a természettudományi dokumentumfilmek történetének.

Attenborough 1950-ben vette feleségül Jane Elizabeth Ebsworth Oriel-t, aki 1997-ben hunyt el. Két gyermekük van: Robert, aki bioantropológiai előadó az Australian National University-n, és Susan, aki nyugdíjas általános iskolai igazgatónő.

Attenborough életműve nemcsak a természettudományi ismeretterjesztés terén hagyott mély nyomot, hanem az emberiség kapcsolatát is újraértelmezte a természettel. Hangja és munkássága örökre beíródott a kulturális örökségünkbe, és generációk számára szolgál inspirációként a természet védelmében és megértésében.

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!