Captain Planet and the Planeteers Funko Pop! figura teljes 6 darabos szett (A bolygó kapitánya)

Ár

43 900 Ft

1 készleten

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám FIG100280 Kategóriák , , Címkék , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

részletes információk

A Bolygó kapitánya (eredeti cím: Captain Planet and the Planeteers) egy amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a kilencvenes évek elején sugároztak először. A sorozat 1990 és 1996 között futott, 6 évadot és 113 epizódot élt meg.

A sorozat főhőse, Gaia, a Föld istennője, aki felébred hosszú álmából, és szomorúan tapasztalja, hogy az emberek nem törődnek eléggé bolygónkkal. Ezért öt különleges gyűrűt ad öt különböző kontinensről származó fiatalnak, akik a tűz, víz, szél, föld és szív elemek erejével rendelkeznek. Ezek a gyűrűk külön-külön is használhatóak, de ha a tulajdonosaik egyesítik erejüket, megidézik a Bolygó kapitányát, egy természetfeletti erővel bíró szuperhőst, aki a környezetszennyezés ellen harcol.

A sorozat epizódjai különböző környezeti problémákat dolgoznak fel, mint például a lég- és vízszennyezés, túlnépesedés, erdőirtás és az AIDS. Minden rész végén a nézők számára egy rövid társadalmi üzenetet is közvetítenek, amelyben felhívják a figyelmet a környezetünk védelmének fontosságára.

A Planétások – Kwame, Wheeler, Linka, Gi és Ma-Ti – a sorozat hősei, akik a gyűrűk erejével és a Bolygó kapitánnyal együttműködve küzdenek az ökobűnözőkkel szemben, akik a környezetet károsítják. A sorozatban megjelenik a Környezetszennyezés Kapitánya is, aki a Bolygó Kapitányának gonosz megtestesülése, és a környezeti problémák jelképes alakjaként szolgál.

A Funko Pop! által kiadott Bolygó kapitánya szett a sorozat rajongói számára készült, és tartalmazza a főszereplőket, köztük a Bolygó kapitányát is, aki a gyűjtemény központi alakja. A standard szett 6 darabos, és minden egyes figurája a sorozat emblematikus karaktereit örökíti meg. Ez a gyűjtemény nemcsak a sorozat szerelmeseinek jelenthet különleges értéket, hanem mindazoknak, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot. A sorozat üzenete ma is aktuális.

A szett tartalma:

Captain Planet and the Planeteers – Captain Planet Pop! Vinyl Figure
Captain Planet and the Planeteers – Kwame Pop! Vinyl Figure
Captain Planet and the Planeteers – Wheeler Pop! Vinyl Figure
Captain Planet and the Planeteers – Linka Pop! Vinyl Figure
Captain Planet and the Planeteers – Gi Pop! Vinyl Figure
Captain Planet and the Planeteers – Ma-Ti Pop! Vinyl Figure

További információk

Relikvia típusa

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám FIG100280 Kategóriák , , Címkék , , ,

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!