Brendan Fraser aláírt A múmia: A Sárkánycsászár sírja poszter 11×17

Akció!
Méret: 11×17 inch (~27.94×43.18 cm)
COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Ár

226 500 Ft 221 900 Ft

További információk

Relikvia típusa

, ,

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám POST0030 Kategóriák , , Címkék , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Méret: 11×17 inch (~27.94×43.18 cm)

Aláírás típusa: Ezüst filctoll (Silver Script)

Film: A múmia: A Sárkánycsászár sírja (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor)

Brendan Fraser, az amerikai-kanadai színész, aki a kilencvenes években vált ismertté, és számos emlékezetes filmben szerepelt, mint például a Múmia trilógia és az Őserdő hőse.

Fraser 1968. december 3-án született Indianapolisban, Indiana államban, kanadai szülők gyermekeként. Színészi karrierje a kilencvenes évek elején indult, és hamarosan meghatározó alakjává vált Hollywoodnak.

Fraser számos műfajban bizonyított, a komédiától a drámáig. Legismertebb szerepei közé tartozik Rick O’Connell a Múmia filmekben, valamint a címszereplő a George, a dzsungel királya-ban. A 2000-es években egészségügyi és személyes problémák miatt csökkent a filmjeinek száma, de a 2010-es évek végén újra feltűnt a képernyőn, többek között a Doom Patrol című sorozatban.

Fraser karrierje során számos díjat nyert, köztük az Akadémiai-díjat a The Whale című filmben nyújtott alakításáért, ezzel ő lett az első kanadai, aki ebben a kategóriában elnyerte az Oscar-díjat.

Fraser szerepelt többek között a Múmia trilógiában, az Őserdő hősében, az Ütközésben, az Utazás a Föld középpontja felében, és a Doom Patrolban.

Brendan Fraser pályafutása hullámzó volt, de kitartása és tehetsége lehetővé tette számára, hogy újra a figyelem középpontjába kerüljön. Az őszinte és megindító alakításokkal teli karrierje inspiráló példa a kitartás és a megújulás erejére.

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!