Bill Skarsgård 8×10 aláírt fotó (Pennywise)

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)
COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Ár

129 400 Ft

További információk

Relikvia típusa

, ,

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám AU810X0099 Kategóriák , , , , Címkék , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

COA (Tanúsítvány): Egyedi sorozatszámmal ellátott igazolás (matrica)

Méret: 8×10 inch (~20.32×25.4 cm)

Aláírás típusa: Ezüst filctoll (Silver script)

Fotó: Random fotó kerül beszerzésre a galériában található képek közül

Bill Skarsgård, a svéd színészet egyik kiemelkedő alakja, leginkább a Stephen King: Az című horrorfilmekben megformált Pennywise, a táncoló bohóc szerepéről ismert.

1990. augusztus 9-én született Vällingbyben, Svédországban, Stellan Skarsgård színész és My Skarsgård orvos gyermekeként. Hét testvére van, akik közül többen szintén a színészi pályát választották.

Skarsgård karrierje során számos különböző műfajban bizonyított. A Hemlock Grove és a Castle Rock című sorozatokban is láthattuk, valamint olyan filmekben szerepelt, mint a Simple Simon, a Divergent sorozat: A hűséges, az Atomi Blonde és a John Wick: 4. fejezet.

2011-ben Guldbagge-díjra jelölték a Simple Simon című filmben nyújtott alakításáért, és 21 évesen elnyerte az Európai Filmakadémia Shooting Stars-díját.

Skarsgård szerepelt többek között a Barbarian, a Clark, a Soulmates és a Villains című produkciókban, valamint hangját kölcsönözte a Marvel Moziverzum: Eternals című filmben szereplő Kro karakterének.

Kapcsolatban él Alida Morberg színésznővel, és 2018 októberében született meg közös gyermekük.

Bill Skarsgård tehetsége és sokoldalúsága révén vált az egyik legismertebb svéd színésszé. Karakterei és előadásmódja lenyűgöző, és folyamatosan újabb és újabb kihívásokat keres a színészet terén.

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!