2023 Kakawow HotBox Tom and Jerry Hobby Box (20 csomag)

✉️ 20 csomag/box
🃏 3 lap/csomag

Ár

41 500 Ft

További információk

Kiadás éve

2022-23

Eladó: BigBoomBreak
Report Abuse
Cikkszám BOX10036 Kategóriák , , Címkék , , , , , ,

Oszd meg a terméket másokkal is:

Tanúsítvány (COA)

Minden aláírt relikvia egyedi azonosítóval van ellátva, így a hitelesítési tanúsítványnak (COA) ellenőrzése nagyon egyszerű. Az ereklyék 80%-ban BGS, PSA/DNA, JSA, Fanatics cégek által vannak bevizsgálva. Amint kézbe vetted a megszerzett relikviát, online máris lecsekkolhatod a hitelességet a certifikáció azonosítója segítségével. A tanúsítványok nagy részét itt ellenőrízheted: Kattints ide a tanúsítványok ellenőrzéséhez!

Előrendelés

A termék ára minden keletkező költséget tartalmaz, ami a relikvia vadászat során felmerül, többek között a külföldi szállítás díját, a vámkezeléssel kapcsolatos díjakat (vám, vámügyintézés), a keletkező ÁFA-t.

Minden előrendelésnél részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, így segítve azt, hogy könnyebben megszerezd álmaid relikviáját. Ebben az esetben mindössze a feltüntetett ár 70%-át szükséges kifizetned a megrendeléskor, majd a fennmaradó összeget elegendő a csomag átvételekor rendezned. Minden előrendelt relikvia MINIMUM 4-8 héten belül kerül kiszállításra a megadott címre. Amennyiben a beszállítónál esetlegesen jelenleg nincs készleten, a kiszállítás ideje néhány héttel megnőhet.

Kérjük, mielőtt megrendeled a terméket, tájékozódj az előrendelés további részleteiről az ÁSZF-ben!

részletes információk

Termékjellemzők

Készlet lebontása:

– [24] Basic lap
– [36] Final Frames lap (NR)
– [24] Collectible Flash lap (SR)
– [24] Crystal lap (CR)
– [24] Happy Foes lap (PR)
– [12] Red lap (RUR)
– [6] Phantom Mirror lap (SSP)
– [6] Magic Mirror Gold lap (GSSP)
– [9] Sticker lap

Egyéb infók (angolul)

Tom and Jerry’s official collection cards have added rarity cards, interesting sticker cards, high-grade red cards, super high-grade Mojo Mirror SSP cards, GSSP and more! The card surface is designed with rounded corners for protection and the international “metal card” material is used.

20 Pack Per Box, 3 Cards Per Pack

Rólunk írtátok

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!