Relikviák a dobozban XIII – Akciósztár & Hall of Fame 2. rész

A gyűjtés következő szintje – Ne maradj le a 'Relikviák a dobozban' legújabb epizódjáról!

Üdvözlünk minden kedves kalandort és történetgyűjtőt! Ismét itt az idő, hogy együtt barangoljunk a BigKingRelics.hu varázslatos világában, ahol minden egyes doboz új izgalmakat és felfedezni való kincseket rejt. Folytatjuk a beszámolót a legutóbbi szállítmányunkról. A következőkben ismét 4 aláírt relikviát mutatunk be a sport és a film világából. Tarts velünk ismét!

Ezeket a termékeket természetesen a webshopunkra is feltöltöttük, azonnal le tudod vadászni bármelyiket.

Ikonikus Relikviák és a Hozzájuk Kapcsolódó Legendák

A George McGinnis fotó

George McGinnis 8X10 aláírt fotó (Indiana Hoosiers): Nem kisebb névvel kezdünk mint George McGinnis, aki egy igazi kosárlabda-legendának számít, hiszen hírnevet szerzett mind az ABA-ban, mind a NBA-ben.

McGinnis csatlakozott az Indiana Pacers csapatához az ABA-ban. Itt háromszoros ABA All-Star lett, és 1975-ben az ABA legértékesebb játékosa (MVP) címet is elnyerte. Két bajnokságot nyert a Pacers-szel, és a csapat 30-as számú mezét visszavonultatta a tiszteletére. Rajta kívül még három legendás játékosnak, Roger Brownnak, Mel Danielsnek és Reggie Millernek járt ez a megtiszteltetés.

1975-ben McGinnis átigazolt a Philadelphia 76ers csapatához az NBA-ben, ahol két NBA All-Star meccsen is részt vett három szezon alatt.

Sajnos azonban ő már nincs köztünk, tavaly decemberben hunyt el 73 évesen Indianapolisban.

És akkor NFL rajongók figyelem, jönnek a foci relikviák…

A Bart Scott fotó

Bart Scott 16X20 aláírt fotó (Baltimore Ravens): A következő fotót nem más, mint Bart Scott írta alá, aki az NFL-ben eltöltött karrierje során híres lett a védekező képességeiről és a pályán mutatott szenvedélyéről.

Detroitban a Southeastern középiskola football csapatában játszott, és bár több mint száz egyetem küldött neki toborzási levelet, alacsony felvételi pontszámai miatt kezdetben nehézségekbe ütközött a sportösztöndíjak elnyerésében. Végül javította a teszteredményeit, és egy Michigan állami középiskolai all-star mérkőzésen mutatott teljesítményével felkeltette a Southern Illinois egyetemi edzők figyelmét, akik végül ösztöndíjat ajánlottak neki.

Profi karrierjét a Baltimore Ravens csapatában kezdte. Scott a Ravens-szel töltött hét szezon alatt kulcsfontosságú tagja volt a csapat védelmének, és természetesen nagyban hozzájárult a sikereihez. 2009-ben Scott a New York Jets csapatához szerződött, ahol további négy szezont játszott.

Scott sosem feledkezett meg a középiskolájáról, hiszen majdnem minden évben visszatér, hogy beszéljen a diákokkal, illetve folyamatosan támogatja az iskolát például a sport és egyéb eszközeik fejlesztésével. Mindezek elismeréseként az iskola 2008-ban visszavonultatta a mezét.

A Bart Scott által aláírt fotón egyébként az a pillanat látható, ahogy Scott leszereli Ben Roethlisbergert, a Pittsburgh Steelers quarterbackjét a 2006. november 26-ai meccsen. A Ravens 27-0-ra győzött ezen a napon, ami egyértelműen mutatja a csapat védelmi erejét, és Bart Scott kitűnő teljesítményét.

Az Adam Shaheen fotó

Adam Shaheen 11X14 aláírt fotó (Chicago Bears): És akkor maradva továbbra is az amerikai focinál, a következő dedikált fotónk Adam Shaheen aláírásával rendelkezik, amit a Beckett hitelesített.

Adam Shaheen karrierje a futball világában figyelemre méltó fejlődést mutatott eddig. Az Ashland University-n kosárlabdázott, mielőtt átváltott a futballra, és a Chicago Bears választotta ki őt a 2017-es NFL Draft második körében, 45. helyen.

Shaheen gyorsan bebizonyította, hogy megállja a helyét a profi ligában is, és több nagyszerű játékot is bemutatott, amelyek között voltak látványos elkapások és kulcsfontosságú touchdownok.

Shaheen a “Baby Gronk” becenevet is megkapta, ami Rob Gronkowskihoz hasonló játékstílusára utal. Bár Shaheen még nem érte el Gronkowski NFL-beli sikereit, a Chicago Bears csapatában mutatott játéka azt sugallja, hogy hasonlóan fontos szerepet tölthet be a támadásban, mint Gronkowski a New England Patriots és később a Tampa Bay Buccaneers csapatában.

A Rudy Ruettiger poszter

Rudy Ruettiger 16X20 aláírt fotó “Rudy” poszter (Notre Dame Fighting Irish): Az utolsó bemutatott relikviánkban a sport és a film tökéletesen összekapcsolódik, hiszen a Rudy című film poszterét maga Daniel Eugene Ruettiger írta alá, akinek történetét a film feldolgozza.

Rudy nagy álma volt, hogy a Notre Dame Fighting Irish futballcsapatában játsszon, annak ellenére, hogy nem voltak meg hozzá a megfelelő fizikai adottságai.

A középiskolában gyenge jegyei voltak, ezután pedig beállt a haditengerészethez. Jelentkezett az egyetemre, de mivel nem vették fel, a Holy Cross College-ba iratkozott be, ahol két évig tanult, és itt derült ki, hogy diszlexiás. Ennek ellenére folyamatosan jelentkezett a Notre Dame-re, és végül a negyedik próbálkozásra sikerült bekerülnie az egyetemre.

Football karrierje rövid volt, de legalább emlékezetes. 1975-ben a Georgia Tech elleni döntő mérkőzésen az utolsó másodpercekben Ruettigert is beállították, és láss csodát, sikerült leszerelnie az ellenfél irányítóját, a csapat pedig megnyerte a meccset. Ez volt az egyetlen statisztika, ami a nevéhez fűződik a Notre Dame-nál, de ez a teljesítmény örökre beírta őt a csapat történetébe.

A dedikált Rudy poszter egyébként a Jerry Goldsmith által írt filmzenéket tartalmazó album borítóját ábrázolja.

Sajnos azt azonban hozzá kell tennünk, hogy a csomagból két relikvia sérülten érkezett hozzánk. Nagyon ritka, hogy a beszállítótól sérülten érkeznek meg termékek, és az aláírt relikviákra ez hatványozottan igaz.

Így aztán mivel tőlünk egyetlen gyűjtő sem kaphat olyan terméket, ami nem makulátlan, sajnos a Bart Scott 16×20 aláírt fotót és a Rudy Ruettiger 16×20 aláírt fotó “Rudy” posztert egyelőre csak előrendelésre tudjuk hozni.

A meggyűrődött fotók természetesen nem kerülnek a kukába, mivel általában keretezéssel ki lehet javítani a keletkezett gyűrődést. Dolgozunk az ügyön, és ha sikerült orvosolnunk a hibát, akkor feltöltjük raktáron lévő termékként.

Reméljük, hogy érdekesnek találtad az eheti relikviákat a dobozban, amelyek most már raktárunk polcaira kerültek várva új gazdájukra. Ezután is rendszeresen próbáljuk megosztani veled, hogy milyen újdonságokat, különlegességeket sikerült beszereznünk sportolóktól, filmsztároktól, híres emberektől, hátha lesz köztük olyan, amire már nagyon régóta vágytál.

“Relikviák a dobozban”

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!