Relikviák hitelesítési tanúsítványainak ellenőrzése (COA)

Relikviák hitelesítési tanúsítványainak ellenőrzése a hitelesítő cégek weboldalán található szolgáltatással. Csak egy kód kell hozzá, és máris lecsekkolhatjuk a relikviák eredetiségét.

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) a Beckett oldalán található “Certification Number/Serial Number” mezőbe, majd írd be a Captcha kódot és nyomd meg a Verify gombot.

Kattints ide a Beckett | BGS ellenőrzéshez: https://www.beckett-authentication.com/verify-certificate

Beckett Authentication Certification Verification

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) a PSA oldalán található “PSA or PSA/DNA Cert Number” mezőbe, majd nyomd meg a Verify gombot.

Kattints ide a PSA | PSA/DNA ellenőrzéshez: https://www.psacard.com/cert/

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) a JSA oldalán található “Enter JSA Certification #” mezőbe, majd nyomd meg a Verify gombot.

Kattints ide a JSA ellenőrzéshez: https://www.spenceloa.com/verify-authenticity

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) a Fanatics oldalán található  mezőbe, majd nyomd meg a Verify gombot.

Kattints ide a Fanatics ellenőrzéshez: https://www.fanaticsauthentic.com/verify-authenticity/

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) a Schwartz oldalán található “Serial” mezőbe, majd nyomd meg a Validate gombot.

Kattints ide a Schwartz ellenőrzéshez: https://schwartzsportsauthentic.com/

SGC

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) az SGC oldalán található “Cert Code” mezőbe, majd nyomd meg a Check Cert Code gombot.

Kattints ide az SGC ellenőrzéshez: https://www.gosgc.com/cert-code-lookup

A bevizsgált kártya vagy relikvia hitelességének ellenőrzéséhez írd be a tanúsítvány azonosítószámát (COA) a CSG oldalán található “Cert #” mezőbe, majd nyomd meg a Go gombot.

Kattints ide a CSG ellenőrzéshez: https://www.csgcards.com/certlookup/

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!