Mi minden történt velünk a Hungarian Card Expon? Nehéz összefoglalni, de azért megpróbáljuk

Szeretnénk egy kis élménybeszámolót írni a hétvégi Hungarian Card Exporól, mert annyi minden történt velünk, hogy nem tudjuk magunkban tartani.

Először is az új helyszín több szempontból jól vizsgázott, a legnagyobb előnye az volt, hogy sokkal nagyobb volt a tér, így a magasabb látogatószám is egész jól eloszlott a csarnokban. A szellőztetés sajnos hagyott némi kívánni valót maga után, mert nagyon meleg volt kint is bent is, de az igazi gyűjtőket ez sem tántorította el. A szervezők ígéretet is tettek, hogy a legközelebbi eseményre mindenképpen készülnek ventilátorokkal.

Nagyon sokan eljöttek, aminek rendkívül örültünk. A mi standunknál is rengetegen megfordultak, és természetesen ismét találkoztunk ismerős arcokkal is, így a nagy pörgés közepette egy kis beszélgetés is belefért.

A sláger termék a Mystery Pack

Nálunk a slágertermék egyértelműen a mystery pack volt, két szériánkból is teljesen elfogyott a készletünk. Két kedves vásárlónk olyan jó kedvvel bontogatott belőle párat, hogy maximálisan feldobták a napunkat. Több, mint fél órát beszélgettünk és közben egymás után nyíltak ki a packok. Jöttek a bomba HIT-ek: közte egy Gradelet Authentic aláírt MLB lap, egy /25 9.5-ös NBA és még sok gyönyörűség.

Éljenek a vloggerek!

A börze másik kedves meglepetése, hogy Szalay Isti vlogger is ellátogatott hozzánk, és nem is távozott üres kézzel, szép lapokkal gazdagodott a gyűjteménye. Kattints a videóra, és nézd meg az eseményről készített beszámolóját.

Video Váras srácok is szétnéztek a standunknál, és ismételten mikrofon végre kaptak pár mondat erejéig, sőt őket is rabul ejtette kicsit a pack bontogatás. Katt a képre, és nézd meg a videót!

Black Lab X Big King Relics kollaboráció

És akkor most elérkeztünk a börze számunkra legkiemelkedőbb eseményéhez, ez pedig nem más, mint hogy a Hungarian Card Expon debütált a Black Lab Football x Big Boom Break GOAL RUSH széria. Nem titok, hogy a Black Lab-es srácokkal egy jó ideje már dolgozunk egy közös projekten, és ennek a kollaborációnak a gyümölcsét, a Black Lab Football x Big Boom Break GOAL RUSH Pack-ot szeretnénk most neked is bemutatni.

A Black Lab-től a már jól megszokott minőség itt is garantált: elképesztően színes, exkluzív szett. Ez egy limitált széria, hiszen mindösszesen 500 csomag készült belőle, amiből a PREMIER napján és az 5 napos ELŐRENDELÉS alatt már 270 pack el is kelt. Ha szeretnél belőle néhány csomagot, érdemes sietni, amíg van belőle.

A checklistben láthatjátok, hogy nagyon szép sorok kerültek ebbe a szériába is: többek között bonthattok /9-ig sorszámozott Dzsudzsák mezdarabos, /3 Nyilasi Tibor ALÁÍRT, 1/1 Vini Jr CUT ALÁÍRT, /6 Szoboszlai Dominik, és egyéb limitált kártyákat is. Ezenkívül már készülhettek egy kicsit a 2024-es EB-re is a Goal Rush csomaggal, és kigyűjthettek egy különleges magyar sort is, amit Hungary Groove néven találtok majd.

Hát ezeket az élményeket szerettük volna megosztani veled is, mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, hogy a legközelebbi eseményen veled is találkozunk, ha most nem volt rá alkalom.

Hírek – IV. Hungarian Card Expo élménybeszámoló és a Goal Rush pack bemutatása

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!