BOOOOOM …..vajon mi rejlik a dobozban? Csapj le te is egy Mysteryre!

Bemutatjuk egyik kedvenc terméktípusunkat, ez pedig nem más mint a Mystery Box / Mystery Pack.

Eddig főképpen közös bontásra készítettünk ilyen csomagokat a Big Boom Break facebook csoportba, az első két széria még tavaly nyáron készült el. Az egyik egy NBA mystery box lett, amiben olyan HIT-eket rejtettünk el mint például Dennis Rodman aláírt meze, vagy egy Jayson Tatum által dedikált kosármez. A CASE 26 dobozból állt, amiből már csak 7 db maradt, de még mindig vannak benne értékes HIT-ek, hiszen minden dobozba került valamilyen aláírt relikvia, legyen az gyűjtői kártya, labda, mez vagy figura.

Bobby’s Boom Box Signed Funko Pop! Series 1

A második ilyen mystery boxunk a Bobby’s Boom Box Signed Funko Pop! Series 1, amiből 20 db készült, természetesen csomagolás után kézzel számozva. Ezt a szériát a Funko rajongóknak készítettük, de mivel több aláírt Funkot is betettünk a CASE-be, így a relikvia vadászoknak is ajánljuk figyelmébe. Még van belőle 8 db, és ebben a 8-ban még benne van legalább 1 aláírt Funko Pop! figura.

számozott mystery boxok/packok elkészítéséről egyébként annyit érdemes tudni, hogy a folyamat a termékek összeválogatásával indul, meghatározzuk, hogy milyen típusú termék legyen az, amelyik garantáltan minden dobozban benne van, tehát amit biztosan megkapsz az elköltött pénzedért. Ezen felül egyes dobozokba természetesen kerülnek magasabb értékű HIT-ek is, csak hogy legyen miért izgulni 🤞 . És elhiheted, hogy ezen ugyanúgy mi is izgulunk, főleg ha részesei vagyunk a bontásnak, hiszen mi sem ismerjük az egyes dobozok tartalmát. A számozás ugyanis az összes doboz lezárása után történik, így mindenki ugyanannyi eséllyel indul.

2024-es szériák

2024-ben is szorgoskodtunk, ugyanis 4 különböző típusú mysteryt raktunk már össze nektek idén, és ha tovább olvasol még egy kicsit, akkor a vadiúj szériánkat is megismerheted.

És akkor 3…2…1…tádádá dááám, bemutatjuk legújabb termékünket, a BigKingRelics Non-Sport Mystery Pack S03-at. A CASE 15 csomagra van limitálva, és mindegyikben találsz egy HIT-et, ami lehet 1/1, aláírt, ruhadarabos, bevizsgált vagy egyéb relikviás kártya, ezen kívül pedig minden csomagba tettünk egy bontatlan kártya packot is. Az hogy non-sport, jelen esetben azt jelenti, hogy bármilyen gyűjtői kártya lehet benne, ami nem sporttal kapcsolatos.

És hogy tovább fokozzuk az izgalmakat, 3 REDEMPTION kártyát is elrejtettünk valamelyikbe, amelyekkel extra HIT-eket válthattok ki. Az egyik kártyával egy Chandler Riggs aláírt fotó (Carl – Walking Dead), a másikkal egy bevizsgált 1992-es Silver Sable & The Wild Pack képregény, a harmadikkal pedig egy szintén bevizsgált 2021/10 Captain Marvel képregény ütheti a markodat . Ha redemption lapot találsz a packodban, akkor csak annyi a dolgod, hogy felvedd velünk a kapcsolatot, és küldjük is a relikviádat.

Ez lenne tehát a legújabb összeállításunk, reméljük, hogy elnyeri a tetszésedet. De azért az idén készült további mystery boxokat, packokat is szeretném megemlíteni még. Kosárlabda rajongóknak van ugyanis egy NBA Mystery Packunk, amibe szintén értékes gyűjtői kártyákat csempésztünk, valamint van még néhány darab a BigKingRelics Non-Sport Mystery Pack S02-ből is.

Bobby’s Boom Box Funko Series 2 Mystery Box

Végül de nem utolsó sorban a Comic Conra készítettük el Bobby’s Boom Box Funko Series 2 Mystery Boxunkat, amiről azt kell tudni, hogy minden doboz tartalmaz legalább 1 Funko Pop! figurát + minimum 2 extra relikviát. Az extrák lehetnek Funko Pin-ek, plüssök, Bitty Pop-ok, egyéb figurák, sőt kitűzők és kiegészítők is. A termékeket a filmes és a zenei világból válogattuk, tehát találhatsz benne DC, Marvel, Harry Potter, Gyűrűk Ura, Stranger Thing, Rick és Morty és horror cuccokat is.

Hát azt hiszem, hogy van miből válogatni nálunk. 😄 Jó bontogatást kívánunk!🎁

 

UI: Ha valami nagy HIT-et bontottál, örömmel vesszük, ha megosztod velünk egy üzenetben vagy akár egy videóban. 😊

Hírek – A BigKingRelics Mystery Boxok bemutatása

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Válaszolnál nekünk egy egyszerű kérdésre?

A válaszodért cserébe kérlek, hogy fogadj el egy örökös 5%-os kupont, amit korlátlanul felhasználhatsz. Kérlek, hogy add meg az e-mail címed.

Iratkozz fel az 5%-os örökös kedvezményért!